Tekniske Inst.

Overfaldstryk


Et overfaldstryk kan skabe tryghed.

Et overfaldstryk på kontrolcentralen afleveres til politiet

Som reagerer her efter.


Dørtelefon


Hos AAC Teknik kan vi levere dørtelefon der opfylder alle behov, lige fra anlæg med en enkelt telefon til anlæg med flere hundrede brugere.

Vi kan levere anlæg både med video og traditionelle dørtelefonanlæg.

Det er også muligt at kombinere dørtelefon med adgangskontrol så der leveres en løsning hvor begge dele er samlet i 1 enhed hvilket giver et enkelt og elegant udtryk

Intern Varslingsanlæg


I områder og lokaler hvor der er mange personer samlet, eller på grund af bygningens anvendelse, kan der i henhold til bygningsreglementet

eller diverse forskrifter blive stillet krav om et AVA anlæg, enten som et tone eller talevarslingsanlæg.

AAC Teknik anbefaler i de fleste tilfælde at der installeres et talevarslingsanlæg.


Grunden til dette skyldes at der i mange bygninger er installeret lydgivere for andre funktioner, som f.eks tyverialarm, ventilationsstop med videre.


For at undgå forvirring er det hensigtsmæssigt at der installeres et varslingsanlæg, som varsler ved hjælp af en talt besked i stedet for en tone.


Ønsker I et AVA anlæg installeret, eller at få udført årligt lovpligtig eftersyn, så er AAC Teknik klar til at hjælpe!Effektiv tågesikring mod tyveri.


Hvis du leder efter et sikringssystem, der effektivt holder tyvene væk fra din virksomhed eller bolig, så er Protect sikkerhedståge en særdeles effektiv løsning.

Systemet virker ved, at en kraftig tåge sendes ud i rummet og på få sekunder slører indbrudstyvens orientering, så tyven bliver nødt til at opgive sit forehavende og stikke af. Selvom tågen ligner røg, er der ingen risiko ved at indånde den. Tågen gør det blot umuligt for tyven at gennemføre sin handling.