Alarm

Alarmanlæg - vær tryg ude og hjemme

 

Hos AAC Teknik ved vi, hvor vigtigt det er, at du kan føle dig fuldstændig tryg - både når du er hjemme og på farten. Derfor er det altafgørende, at du investerer i et alarmanlæg, du ved fungerer! Det kan du være fuldstændig sikker på, når du handler din alarm hos AAC Teknik. Alle vores alarmanlæg er nemlig gennemtestede, så du og din familie er sikret den optimale beskyttelse.

 

Vores alarmanlæg består af et hovedpanel samt en række alarmdetektorer, der alle har hver deres sikringsfunktion. Du kan frit vælge, hvilke typer alarmdetektorer, du skal have med i pakken - i vores sortiment finder du blandt andet bevægelsesdetektorer, dør/vindues detektorer, kameradetektorer og meget mere. Det vil sige, at du kan sammensætte dit alarmsystem fuldstændig efter dine behov.

Hos AAC Teknik finder du et stort udvalg af tyverialarmer. Derfor kan vi med sikkerhed møde enhver virksomheds sikringsbehov. Miljø, geografi, forsikringskrav, tidligere erfaringer samt virksomhedens type og størrelse er bare nogle af de faktorer, der påvirker risikoen for indbrud. Derfor starter vi altid med en risikovurdering, som vi foretager i tæt dialog med kunden. Ud fra risikovurderingen finder vi den ideelle tyverialarm, så vi både sikrer kundens bygninger og tilfredshed.